Over mij

Mijn naam is Indy Bos, 21 jaar & eigenaresse van SkinGlow by Indy.

In 2020 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste behaald met de specialisaties acne & bindweefselmassage. Vlak hierna ben ik begonnen met de salon. Eerst aan huis in Breskens en later in november 2021 verhuisd naar een prachtig pand in Oostburg. Hier voorzie ik niet alleen iedereen van een gezonde, stralende huid, wimpers & wenkbrauwen, maar help ik ook iedereen met voetproblemen. Hiervoor heb ik in 2022 de opleiding pedicure & in 2023 de opleiding medisch pedicure gevolgd en beide diploma’s behaald!

Waarom SkinGlow by Indy?

Bij SkinGlow by Indy komt huidverbetering en ontspanning tezamen.  Ons doel is om iedereen weer te laten stralen en zich goed te laten voelen in zijn of haar huid. Om iedereen van een mooie, gezonde en stralende huid te voorzien werken wij samen met IMAGE Skincare.

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is een cosmeceutical. Dit houdt in dat het medische producten zijn met een cosmetische uitstraling. Het grootste verschil is dat IMAGE Skincare in de diepere lagen van de huid werken. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. De missie van IMAGE Skincare luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid.
En dat dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier gerealiseerd moet kunnen worden. Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en is er voor ieder huidtype / huidprobleem de juiste oplossing te vinden.

Tijdens een eerste behandeling kijken wij uitgebreid naar jouw wensen, verwachtingen en huidbehoeften. Naar aanleiding hiervan wordt een behandeling afgestemd op jouw huid. Hiernaast is het thuisgebruik van producten ook erg belangrijk. Zonder goede producten is er geen blijvende huidverbetering mogelijk.

De producten van IMAGE Skincare zijn verkrijgbaar bij ons in de salon.