Facials & Peels

Voor meer informatie over de verschillende facials & peels,  klik hier

Image Skincare - Intake & Facial

65,00

Wil jij aan jouw droomhuid werken? Kies dan voor deze behandeling. Tijdens deze behandeling bespreken wij jouw wensen & verwachtingen. Kijken wij naar een passend behandeltraject, voeren wij een eerste gezichtsbehandeling uit en geven productadvies voor thuis.

Image Skincare - Essential Facial

65,00

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid. Let op: bij deze behandeling zit geen massage inbegrepen. Wil je dit wel? Kies dan voor de Relax Facial. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kun je zonder intake inplannen.

Image Skincare - Relax Facial

79,95

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid met een heerlijke, ontspannende gezichtsmassage. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kun je zonder intake inplannen.

Image Skincare - Acne Facial

65,00

Intensief zuiverende behandeling voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, onzuiverheden. Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.

Image Skincare - Peeling

75,00

Enkel te boeken voor klanten die al in behandeling zijn of thuisproducten gebruiken. De voorbereiding van de huid door het gebruik van producten thuis en een eerste gezichtsbehandeling voorafgaand aan peelings is belangrijk voor het bereiken van het beste resultaat.

Bindweefselmassage gelaat, hals en decolleté

40,50

Bindweefselmassage heeft als doel om jouw huidconditie te verbeteren, waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een geweldige anti-aging behandeling, waarbij de doorbloeding van jouw huid wordt gestimuleerd. Hierdoor krijg je een stralende en vollere huid. Beste resultaat in kuurverband.

Brow & lash treatments

Brow Lamination

44,95

Incl. wax, styling en verven

Henna Brows

25,00

Incl. wax en styling

Lash Volume Lift

39,50

Krul aan natuurlijke wimpers + verven

Epileren/waxen wenkbrauwen

10,50

Epileren/waxen + verven wenkbrauwen

16,50

Verven wimpers of wenkbrauwen

12,50

Verven wimpers en wenkbrauwen

19,00

Waxing Treatments

Bovenlip

9,50

Bovenlip en kin

14,50

Bovenlip, kin en wangen

19,00

Onderbenen

25,00

Hele benen

35,00

Onderarmen

19,00

Hele armen

25,00

Oksels

17,50

Bikinilijn

17,50