Facials & Peels

Voor meer informatie over de verschillende facials & peels,  klik hier

Image Skincare - Kennismakingsbehandeling

Prijs op aanvraag

Wilt u aan uw droomhuid werken? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Tijdens deze behandeling bespreken wij uw wensen & verwachtingen, kijken wij naar een passend behandeltraject, voeren wij een eerste gezichtsbehandeling uit en geven productadvies voor thuis. Afhankelijk van wat uw doel is kan ik u daarom ook nog niet de exacte prijs hiervan geven.

Image Skincare - Essential Facial

69,5

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid. Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, exfoliatie of level 1 peeling, eventueel waxen van de bovenlip, epileren van de wenkbrauwen, uitzuiveren van onzuiverheden en een masker. Let op: bij deze behandeling zit geen massage inbegrepen. Wilt u dit wel? Kies dan voor de Image Skincare Relax Facial of Bindweefsel Facial.

Image Skincare - Relax Facial

85,5

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid met een heerlijke, ontspannende gezichtsmassage (decolleté, schouders, hals, gelaat). Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, exfoliatie of level 1 peeling, eventueel waxen van de bovenlip, epileren van de wenkbrauwen, uitzuiveren van onzuiverheden en een masker.

Image Skincare - Bindweefsel Facial

89,5

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid met een bindweefselmassage van het decolleté, de hals en het gelaat. Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, exfoliatie of level 1 peeling, eventueel waxen van de bovenlip, epileren van de wenkbrauwen, uitzuiveren van onzuiverheden en een masker

Image Skincare - Acne Facial

69,5

Intensief zuiverende behandeling waarbij de focus wordt gelegd op het uitzuiveren van de huid d.m.v. een exfoliatie i.c.m. de vapozone of een level 1 peeling. Deze behandeling is geschikt voor de acne-gevoelige huiden, (actieve) acne, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden (mee-eters).

Image Skincare - Chemische Peeling level 2

79,5

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling d.m.v. een chemische peeling. Deze level 2 peelings geven jouw huid een grondige schoonmaakbeurt. Het verwijdert de dode huidcellen, creëert een stralende glow, vermindert effectief fijne lijntjes en rimpels, verkleint de poriën en verstrakt de huid. Ideaal voor het behandelen van bijvoorbeeld acne, couperose, rosacea, hyperpigmenatie etc.

Image Skincare - Chemische Peeling BHA LIFT level 3

118,5

Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Niet te boeken voor nieuwe klanten & alleen op aanvraag!

Bindweefselmassage gelaat, hals en decolleté

45

Bindweefselmassage heeft als doel om jouw huidconditie te verbeteren, waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een geweldige anti-aging behandeling, waarbij de doorbloeding van jouw huid wordt gestimuleerd. Hierdoor krijg je een stralende en vollere huid. Beste resultaat in kuurverband.

Pedicure 45 minuten

36,5

Nagels knippen en polijsten, eeltbehandeling, (mycose/schimmel/kalknagels behandelen), (likdoorns verwijderen), (ingroeiende nagels behandelen), (kloven behandelen), nagelomgeving verzorgen

Brow & lash treatments

Brow Lamination

52,00

Incl. wax, styling en verven

Lash Volume Lift

50,00

Krul aan natuurlijke wimpers + verven

Epileren/waxen wenkbrauwen

13,5

Epileren/waxen + verven wenkbrauwen

21,5

Verven wimpers of wenkbrauwen

15,5

Verven wimpers en wenkbrauwen

27,5

Waxing Treatments

Bovenlip

10,00

Bovenlip en kin

15,5

Bovenlip, kin en wangen

25,00

Onderbenen

35,00

Hele benen

45,00

Onderarmen

25,00

Hele armen

35,00

Oksels

22,5